Sinopsis

Podden som summerar och kommenterar veckan som gått. Varje vecka träffas Arvid och Christoffer över en kopp kaffe för diskutera vad som hänt under veckan och ge sina perspektiv på detta.

Episodios

 • Avsnitt 20 - Stora idéer

  Avsnitt 20 - Stora idéer

  08/04/2017 Duración: 46min

  Friska från all sjukdom har vi tagit oss tid i all stress för att sätta oss ner och göra ett nytt avsnitt av din favoritpodd! Denna vecka pratar vi såklart om hemskheterna i Stockholm, Arvid filosoferar om verkligheten är vad den verkar och ger oss en trippel om stora idéer. Christoffer delar också med sig om ett tips på en av sina favoritserier som nu haft säsongspremiär och vi pratar även lite om bus på Wi-Fi, samt lite om Apples otippade pudel. Glöm inte att följa oss på Facebook samt att lämna en recension på ITunes!

 • Avsnitt 19 - Potatis

  Avsnitt 19 - Potatis

  24/03/2017 Duración: 48min

  Fredagskaffe är äntligen tillbaka igen och denna vecka gör vi en uppföljning på Arvids äventyr i dejting-TV, vi pratar om vad som är lämpligt för en polis att engagera sig i, vad som är nyheter och såklart får vi en Veckans Trippel. Där efter fortsätter vi med att prata om spännande poddar, Nintendo och självklart lite Apple på slutet. Glöm inte att följa oss på Facebook, samt att lämna en recension på ITunes.

 • Avsnitt 18 - Arvid blir bortgift

  Avsnitt 18 - Arvid blir bortgift

  10/03/2017 Duración: 54min

  Fredagskaffe är tillbaka! Denna vecka pratar vi om förslaget om sex på arbetstid och Arvid gör ett enormt avslöjande om hur han va på väg att bli bortgift i TV. Arvid har också en trippel om världens mest irriterande ljud och det blir också en hel del tekniknyheter. Nu kommer du inte längre behöva intyga att du inte är en robot, det finns en risk att CIA kommer avlyssna dig genom din TV och självklart blir det en hel del prat om Nintendo Switch! Glöm inte att följa oss på Facebook och att lämna en recension på ITunes!

Informações: