Prestationspodden

Prueba ahora Firma sin compromiso. Cancele cuando quiera.

Sinopsis

Prestationspodden är en podcast om prestation, stress och personlig utveckling. På varje arbetsplats och i varje kompisgäng finns det någon som är eller har varit utbränd. Men få vill prata om det. Med den här podcasten vill vi lyfta på skämskudden, sätta igång snacket och hjälpa människor till en sundare tillvaro med mindre stress och press. Prestationspodden produceras av Caroline Norbelie och Per Lundevall.

Episodios

 • ALKOHOL OCH STRESSEN

  ALKOHOL OCH STRESSEN

  20/05/2020 Duración: 46min

  ALKOHOL OCH STRESSEN by Caroline Norbelie

 • Lärdomar av en utmattning

  Lärdomar av en utmattning

  13/05/2020 Duración: 01h02min

  När Linda drabbades av utmattning så ville hon ta reda på hur hon skulle bli frisk och sprida till andra. Hon skrev boken stressfrid och dessutom skapade hon ett jättefint instagramkonto med tips om hur man tar sig ur en utmattning och lär sig leva med det. Lyssna till en härligt kvinna.

 • ENSAMHET OCH HITTA DIN LIVSLÄXA I CORONAKRISEN

  ENSAMHET OCH HITTA DIN LIVSLÄXA I CORONAKRISEN

  06/05/2020 Duración: 26min

  Dagens ämne är ensamhet, jag tror många av oss är ensamma just nu. I slutet av avsnittet pratar jag kring vad Coronakrisen är här för att lära oss personligt. Många frågar om att jag ska spela in eget avsnitt hoppas ni gillar detta.

 • 125: Sätt foten under egot

  125: Sätt foten under egot

  29/04/2020 Duración: 49min

  Ödmjukhet är något Malin Berghagen besitter. Vi talar om stress, yoga och om att vara äkta och hur viktigt det är att inte låt egot styra. Malin berättar om sin stress i livet och hur hon hanterar det. Dessutom så pratar vi om hennes bok: LIVS LUST OCH HÄLSA AV MALIN. Lyssna till en inspirerande kvinna.

 • Återhämtning is the new black

  Återhämtning is the new black

  22/04/2020 Duración: 58min

  Mentalist. Mästermanipulatör. Psykologisk illusionist. Författare. Föreläsare. Programledare. Efter mycket stress skrev han också boken Reloud om återhämtning. Jag är nyfiken på vad en mentalist gör. Vi pratar även om hans barndom som var jobbig eftersom han blev mobbad. Lyssna till en rolig och klok person.

 • Meditation

  Meditation

  17/04/2020 Duración: 12min

  Här kom den meditationen jag pratade om. Jag tar upp ämnet acceptans. Det är så mycket som vi behöver acceptera just nu. Och jag tror meditation är ett bra verktyg för det och mycket annat som tex minnet, förmåga fatta beslut och återhämtning. Hoppas du gillart!

 • Våga följa dina drömmar

  Våga följa dina drömmar

  15/04/2020 Duración: 46min

  Att våga följa sina drömmar är modigt. Sofi är musiker. Jag älskar hennes låtar. För Sofi har det alltid verkat självklart men inte spikrakt. Sofi berättar om vikten av att aldrig ge upp. Att våga och satsa gång på gång. Att inte bry sig om ett nej. För mig är hon så inspirerande. Och vad behöver vi idag i denna jobbiga tid: inspiriation.

 • 122: Krishantering och skapa lycka

  122: Krishantering och skapa lycka

  08/04/2020 Duración: 56min

  122: Krishantering och skapa lycka by Caroline Norbelie

 • Stresshantering i Coronakrisen och en meditation

  Stresshantering i Coronakrisen och en meditation

  01/04/2020 Duración: 26min

  Nu behövs stresshantering mer en någonsin. Därför spelar jag in ett specialavsnitt där jag pratar om stresshantering i Coronakrisen. Allt annat känns oviktigt just nu. Här ger jag er mina tankar och tips som jag hoppas underlättar er vardag. I slutet av avsnittet sänder jag en meditation som kan hjälpa er att släppa tankar och oro. Hoppas ni gillar det. Kram

 • MED INTENTION ATT SPRIDA KÄRLEK

  MED INTENTION ATT SPRIDA KÄRLEK

  25/03/2020 Duración: 01h01min

  Peg Parnevik fick skivkontrakt med Sony Music i slutet av 2015 och sen dess har hennes liv och framgång rullat på snabbt. Vilken härlig och vilken cool kvinna. Vi pratar om hennes stress och om stressen hos unga. Det hon visar upp är modet att vara sig själv. Och det tycker jag är fantastiskt. Hon sjunger, klär sig och gör vad hon vill. Precis som man ska. Som vi alla skulle vilja. För egentligen vill vi det. Vara oss själva alltså.

 • Hantera din rädsla

  Hantera din rädsla

  18/03/2020 Duración: 19min

  Hantera din rädsla by Caroline Norbelie

 • 118: Vad gör oss lyckliga?

  118: Vad gör oss lyckliga?

  11/03/2020 Duración: 56min

  Jag var på Norrsken och pratade med föreläsaren, entreprenören Erik Fernholm, han pratar om hur innovation, motivation och kreativitet skapar välmående för både oss som individer och för hela samhället. Han ligger bakom den nya plattformen 29K som är en app som är till för att hjälpa människor med sin personliga utveckling . Vi pratar om vad lycka är, gamla och nya ledare, varför företag som bryr sig om världen kommer bli mer lönsamma, om hur vi påverkas av de vi umgås med och mycket mer. Gå in och lyssna, sprid och skriv på itunes en recension om vad du tycker om podden generellt. Då sprids Prestationspodden till andra. Och fler kan bli hjälpta med sin stress. Tack för att du lyssnar. --

 • 117: MED MÄNSKLIG KONTAKT I FOKUS

  117: MED MÄNSKLIG KONTAKT I FOKUS

  04/03/2020 Duración: 53min

  Niklas Huss, en man med mycket driv och kreativitet. Som inspirerar med sitt engagemang att skapa förändring. Niklas har haft en period då han arbetat för hårt, sov fyra timmar per natt och var vid ett tillfälle riktigt illa däran. Han berättar om sina visioner och om hur hans kropp sa ifrån. Idag är Niklas Innovationschef på Länsförsäkringar och nu på väg mot nya möjligheter där han vill vill fortsätta skapa förändring för människor. Han pratar om att det är viktigt att vi nu arbetar och fokuserar på den mänskliga kontakten, inför 3 fikat och satsa på vårt behov av att ses på riktigt.

 • 116 Var dig själv på jobbet

  116 Var dig själv på jobbet

  26/02/2020 Duración: 49min

  116 Var dig själv på jobbet by Caroline Norbelie

 • 115: Stressen hos politikerna

  115: Stressen hos politikerna

  19/02/2020 Duración: 48min

  Vi pratar om Ardalans livsresa och hur han upplevde det att komma till Sverige, om att har en stark drivkraft att göra förändring. Dessutom pratar vi om stressen av att vara politiker och vikten av att politikerna behöver bra förutsättningar för att kunna göra ett bra arbete och samtidigt må bra. Vi vill ju ha människor som är hållbara som styr vårt land. Vi gick även in på hur han ser på sjukförsäkringen och att det ligger på hans bord att skapa förändring.

 • 114: Glöm konkurrensstressen-det finns en plats för alla

  114: Glöm konkurrensstressen-det finns en plats för alla

  12/02/2020 Duración: 53min

  Jag träffade Amanda och Mathilda, vi kom osökt in på hur det är att vara ca 30 år i karriären, alla krav och vad som är deras stress. Med fasa förstår jag att jag är mer än 10 år äldre, alltså hjälp vad tog åren vägen! Men ändå har jag sällan känt en sån gemenskap. Vi pratar om teknikens framfart. Men framförallt pratar vi om deras kloka syn på stress, hur man kan ändra beteende genom spiritualitet och personlig utveckling. Det vi verkligen berörde denna gång var konkurrens och hur onödigt det är. Vi måste våga stötta varandra till framgång. Det finns en plats för alla. Vi kvinnor måste hjälpas åt. Boosta varandra, tips om jobb och inte känna rädsla för konkurrens. Och det ska vi göra något. Vi kommer testa att starta ett kvinnligt där alla hjälper varandra. Med jobb, spiritualitet, ja allt mellan himmel och jord. Ni kommer få höra mer om det. De arbetar som konsulter inom marknadsföring och så driver de en podcast Holy Crap där pratar Amanda Miklin och Mathilda Ritzén om ämnen inom spiritualitet och själv

 • 113 Driven att göra skillnad

  113 Driven att göra skillnad

  05/02/2020 Duración: 49min

  I dagens avsnitt möter vi Linda Häggkvist, social entreprenör och grundare till det syftesdrivna varumärket Wangari Sthlm som tillverkar och säljer silkessjalar samtidigt som deras arbete stödjer ideella hjälporganisationer. Vi pratar om varför vi stressar och att många av oss arbetar och stressar för att göra andra nöjda. Lyssna till en cool person.Dessutom hör vi Lindas spännande historia som tar oss från uppväxten i Sundsvall till rikskändis i Robinson och vidare till framgångsrik företagsledare.​ Lyssna på Lindas story i din podd-app, till exempel i Itunes, Acast, eller på Spotify!

 • 112: Fann en otrolig styrka trots cancer

  112: Fann en otrolig styrka trots cancer

  29/01/2020 Duración: 47min

  Vilken människa. Hon drabbades av det värsta som man kan tänka sig. Graviditet och cancerbesked inom samma dygn. Men det är inte mitt fokus och det som får mig att nästan trilla baklänges. Det är hennes styrka. Hon arbetar som är diplomerad örtterapeut (fytoterapeut) och dipl. rengdroppsmassör, dipl. inom olika gua sha tekniker och ansiktsbehandlingar. Jag är också författare till boken “Gravid med livet som insats” och föreläser med temat hälsa och natur. Lyssna till en fantastisk människa med fötterna på jorden.

 • Klimatstressen

  Klimatstressen

  22/01/2020 Duración: 49min

  Klimatstressen by Caroline Norbelie

 • 110: Agneta Sjödin

  110: Agneta Sjödin

  15/01/2020 Duración: 01h01min

  Att Agneta går i genom tv- rutan och är en riktigt stjärna har väl inte gått någon förbi. I mitt samtal med Agneta visade hon en sida som var helt ny för mig. En person som reflekterar och lyssnar inåt. Hon berättar om hur hon har förändrat sitt liv och hanterat sin stress. Och att hon har märkt att det blir ingen förändring i livet genom att gå och anklaga sig själv om det förflutna. Hon berättar om att hon alltid haft ett starkt pannben (som Gunde kallar det) och bara kört på. Men det har inte alltid varit lätt, det har varit tuffa perioder och händelser i hennes liv och därför började hon blicka inåt. Med hjälp av meditation och möten med kloka personer har hennes livsresa tagit henne till en bra plats i livet. Och dessutom har hon skrivit ett flertal böcker. Lyssna till en klok och ödmjuk person. Sprid gärna

página 1 de 7

Informações: